ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 05.11.2009 во 15:00

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 30.10. – 02.11.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за површина со есенски житни култури (пченица и јачмен), доплата од 2000 денари, по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Дебар
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Крива Паланка
Крушево
Куманово
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Штип
Струга
Струмица
Свети Николе
Тетово
Валандово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu