ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА - 05.11.2009 во 15:04На ден 06.11 (Петок) Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој во соработка со Црвениот крст на Република Македонија по вторпат годинава организира крводарителска акција. Акцијата ќе се спроведе во просториите на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на втор кат во период од 09:00 до 12:00 часот.
Сите хумани граѓани се добредојдени да даруваат крв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu