ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 11.11.2009 во 09:36

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 06.11.2009 – 09.11.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла овци по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Чаир
Гази Баба
Гостивар
Кичево
Кисела Бода
Кочани
Крива Паланка
Македонски Брод
Охрид
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Ресен
Штип
Струмица
Свети Николе
Тетово
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu