ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 07.11.2008 во 11:13


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 05.11 – 06.11.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производоство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Пробиштип 1
Пробиштип 2
Свети Николе 1
Свети Николе 2
Велес
Струмица 1
Струмица 2
Струмица 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu