15.09.2023
ИЗВЕСТУВАЊЕ за продолжување на крајниот рок на јавниот повик 01/2023 за доставување на барања за користење на средства од ИПАРД програмата 2014 - 2020.
15.09.2023
ОДЛУКА за продолжување на рокот на Јавен повик 01/2023 за доставување на барање за користење за на средства од ИПАРД
07.09.2023
ИЗВЕСТУВАЊЕ
04.07.2023
ЈАВЕН ПОВИК бр. 01/2023 за доставување на барања за финансиска поддршка од ИПАРД Програмата 2021-2027
31.08.2023
Бачовски од Валандово : Доделени првите картички со субвенционирано гориво за земјоделска механизација за 2023/2024 година
31.08.2023
Бачовски: Исплатени близу 22 милиони денари од интервентниот фонд како финансиска поддршка за расадена и продадена зимска зелка

Новости

01.06.2023

СООПШТЕНИЕ

Исплатени дополнителните директни плаќања за овоштарство Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и рурланиот раз...

22.05.2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува земјоделските стопанства дека е во тек по...