01.06.2023
Исплатени дополнителните директни плаќања за овоштарство
22.05.2023
ИЗВЕСТУВАЊЕ
02.05.2023
Ние сме лидери во регионот со 98% искористеност, нула евра поврат на средства за целиот ИПАРД 2 период и први во регионот ние започнуваме со ИПАРД 3 програмата
02.05.2023
ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2023, Мерка 1 и 7
02.05.2023
ЈАВЕН ПОВИК бр.01/2023, Мерка 3
16.03.2023
АФПЗРР : Исплатени субвенциите за обележани грла овци, кози и женски приплодни грла – маторици

Новости

01.06.2023

СООПШТЕНИЕ

Исплатени дополнителните директни плаќања за овоштарство Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и рурланиот раз...

22.05.2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува земјоделските стопанства дека е во тек по...

02.05.2023

СООПШТЕНИЕ

Ние сме лидери во регионот со 98% искористеност, нула евра поврат на средства за целиот ИПАРД 2 период и први во регионот ние...