ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 24.12.2009 во 16:10

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 12.12.2009 – 16.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за подигнати нови овошни насади (круша, јаболка, праска, кајсија, слива, цреша, вишна, лешник, орев, бадем, малина, рибизла, капина и јагода) вклучително алтернативни насади (аронија, боровинка, јапонска јаболка, калинка, цитруси и маслинки) по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Гевгелија
Кичево
Кочани
Куманово
Прилеп
Ресен
Штип
Струга
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu