ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 24.12.2009 во 16:21

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 12.12.2009 – 16.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла овци по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Чаир
Дебар
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Карпош
Кисела Вода
Кочани
Куманово
Охрид
Прилеп
Пробиштип
Струга
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu