ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 24.12.2009 во 16:30

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 12.12 – 16.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка по регистрирано презимено пчелно семејство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Чаир
Дебар
Демир Хисар
Карпош
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Куманово
Прилеп
Пробиштип
Ресен
Штип
Струга
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu