ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 05.01.2010 во 14:47

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 22.12.2009 – 30.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарство по мерка Финансиска поддршка за одгледани и продадени гоеници во кланичен капацитет по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Гази Баба
Гевгелија
Кочани
Куманово
Неготино
Штип
Свети Николе
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu