ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 12.01.2010 во 19:55

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА


Во периодот од 22.12. – 31.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година органско земјоделско производство по мерка финансиска поддршка во органско овоштарско производство по подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Делчево
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Кичево
Крива Паланка
Куманово
Радовиш
Струмица
Свети Николе
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu