ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 13.01.2010 во 10:30

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 22.12. – 31.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година органско земјоделско производство по мерка дополнителна финансиска поддршка за органско пчеларско производство по подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Дебар
Делчево
Гевгелија
Гостивар
Кавадарци
Кичево
Кочани
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Македонски Брод
Неготино
Охрид
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Штип
Струга
Свети Николе
Тетово
Валандово
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu