ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 14.01.2010 во 10:43

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 22.12. – 31.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за произведени и продадени домати во преработувачки капацитет за производство на доматно пире по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Свети Николе
Штип
Струмица 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu