ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 14.01.2010 во 10:46

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВАВо периодот од 22.12. – 31.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за општи мерки по мерка надомест на трошоци за регистрирани земјоделци и земјоделци осигуреници во Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Република Македонија по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Свети Николе
Струмица

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu