ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 16.01.2010 во 20:21

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 22.12. – 31.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година органско земјоделско производство по мерка дополнителна финансиска поддршка во органското овчарство и козарство по подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Гази Баба
Гевгелија
Кавадарци
Кичево
Кисела Вода
Крива Паланка
Македонски Брод
Радовиш
Штип
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu