ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 16.01.2010 во 22:53

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 22.12. – 31.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година органско земјоделско производство по мерка дополнителна финансиска поддршка во органско лозарско производство по подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Кавадарци
Кисела Вода
Свети Николе
Неготино

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu