ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 18.01.2010 во 14:19

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 22.12.2009 – 31.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено кравјо млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Гостивар
Карпош
Кисела Вода
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Македонски Брод
Прилеп
Радовиш
Свети Николе
Тетово
Велес


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu