ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 25.01.2010 во 14:22

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 22.12 – 31.12.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за набавка на матици по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Дебар

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu