ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 29.01.2010 во 11:14

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 21.01 – 26.01.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка по регистрирано презимено пчелно семејство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Гостивар
Карпош
Кичево
Кочани
Кратово
Куманово
Македонски Брод
Ресен
Струга
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu