ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 29.01.2010 во 15:31

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 21.01.2010 – 26.01.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за добиено теле по пат на B/O по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Дебар
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Карпош
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Мак. Брод
Неготино
Охрид
Пробиштип
Радовиш
Свети Николе
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu