ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 01.02.2010 во 21:02

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 21.01 – 26.01.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла овци по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Чаир
Делчево
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Карпош
Кавадарци
Кичево
Кочани
Кратово
Куманово
Охрид
Пробиштип
Радовиш
Ресен
Штип
Струга
Струмица
Свети Николе
Тетово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu