ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 10.02.2010 во 18:46

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 27.01.2010-04.02.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарство по мерка Финансиска поддршка за фармерско одгледување на ноеви по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Тетово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu