ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 15.04.2010 во 12:45

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА


Во периодот од 12.03.2010 – 16.03.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година по мерка Финансиска поддршка за плодоуживатели по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Свети Николе

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu