ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - 13.10.2010 во 08:33

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството

и руралниот развој објавува

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 149/2010

за вработување на 25 државни службеници во Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој за следните работни места:


ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ - 149/2010 за вработување на државни службеници во Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu