ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 01.11.2010 во 15:12

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 25.10.2010 – 01.11.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено кравјо млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Чаир
Делчево
Гевгелија
Гостивар
Карпош
Кавадарци
Кратово
Крива Паланка
Македонски Брод
Неготино
Охрид
Пробиштип
Штип
Струмица
Валандово
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu