ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 01.11.2010 во 15:51

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 25.10.2010 – 01.11.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка по површина за одржување на постоечки насади со јаболки по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Дебар
Делчево
Кичево
Кочани
Крива Паланка
Куманово
Неготино
Охрид
Радовиш
Струмица
Тетово
Валандово
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu