ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 21.12.2010 во 12:26

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 06.12.2010 – 21.12.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за подигање нови овошни насади по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Валандово
Велес
Ресен

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu