ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 31.12.2010 во 11:51

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 23.12.2010 – 29.12.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла овци од сите категории по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Делчево
Демир Хисар
Гевгелија
Гостивар
Кичево
Крива Паланка
Македонски Брод
Пробиштип
Ресен
Тетово
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu