ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 04.01.2011 во 11:28

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 27.12.2010 - 03.01.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка за производство на домашен сертифициран семенски материјал за житни, индустриски (освен тутун) и градинарски култури по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Куманово
Пробиштип

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu