ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 04.01.2011 во 13:49

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 27.12.2010 - 03.01.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла говеда по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Делчево
Гевгелија
Кавадарци
Кисела Вода
Неготино
Прилеп
Штип
Свети Николе
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu