ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 05.01.2011 во 12:41

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 27.12.2010 – 03.01.2010 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка по обработлива земјоделска површина за градинарско производство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Делчево
Гевгелија
Кавадарци
Кисела Вода
Кочани
Неготино
Прилеп
Радовиш
Штип
Свети Николе
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu