ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 11.02.2011 во 12:03

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 07.02.2011 – 11.02.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за подигање нови овошни насади по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Kочани
Пробиштип
Струмица


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu