ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 27.11.2008 во 14:05


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот 26.11 – 27.11.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година по мерка Финансиска поддршка за пчелно семејство за сточарско производство во производната 2007/2008 година по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Карпош
Кочани
Крива Паланка
Кратово
Крушево
Кисела Вода
Охрид
Пробиштип
Штип
Струга
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu