ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 27.11.2008 во 14:25

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 26.11 – 27.11.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство за мерката набавка на машки приплодни грла - оргинали и репродуктори по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Куманово
Радовиш
Штип

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu