ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 08.04.2011 во 09:53

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 23.03.2011 – 30.03.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Дополнителна финансиска поддршка во органското овчарство и козарство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Македонски Брод

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu