ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 28.04.2011 во 11:50
ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 24.03.2011 do 13.04.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за органско земјоделско производство по мерка Дополнителна финансиска поддршка за во органското овчарство и козарство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Кичево
Кочани
Куманово
Македонски Брод
Штип
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu