ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 06.05.2011 во 14:36

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 01.04.2011 – 21.04.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за амортизирани несилки заклани во регистрирани кланични капацитети по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Крива Паланка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu