ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 27.05.2011 во 11:52

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 05.05.2011 - 17.05.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла кози по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Валандово
Велес
Дебар
Кавадарци
Кичево
Кисела Вода
Кратово
Крива Паланка
Крушево
Куманово
Македонски Брод
Пробиштип
Прилеп
Штип

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu