ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 08.06.2011 во 14:32

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 27.05.2011 - 31.05.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка по регистрирано презимено пчелно семејство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Валандово
Велес
Виница
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба
Кавадарци
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Крива Паланка
Куманово
Неготино
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Ресен
Струга
Свети Николе
Тетово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu