ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 09.06.2011 во 10:38

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 27.05.2011 - 31.05.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за подигање на нови површини под медоносна флора (фацелија, еводија и багрем) по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Виница
Делчево
Свети Николе

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu