ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 21.06.2011 во 14:22

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 02.06.2011– 03.06.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла овци од сите категории по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Дебар
Делчево
Гази Баба
Гостивар
Кавадарци
Кисела Вода
Кочани
Крива Паланка
Куманово
Неготино
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Штип
Струга
Свети Николе
Валандово
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu