ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 03.08.2011 во 11:14

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 23.06.2011 do 26.07.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за органско земјоделско производство по мерка Дополнителна финансиска поддршка за во органското овчарство и козарство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Велес
Кратово
Неготино
Прилеп
Штип

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu