ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 10.12.2008 во 15:19


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 09.12 – 10.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола 1
Битола 2
Битола 3
Битола 4
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба
Кратово
Крушево
Охрид
Прилеп
Радовиш
Штип
Струга
Струмица
Виница 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu