ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 11.12.2008 во 16:05


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 10.12 – 11.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Газибаба
Гевгелија
Кичево
Кисела Вода
Крушево
Куманово
Охрид
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Струга
Тетово 1
Тетово 2
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu