ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 12.12.2008 во 14:49


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот 11.12 – 12.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година по мерка Финансиска поддршка за обележани говеда на фарми во ридско планински, погранични и изразито неразвиени подрачја за сточарско производство во производната 2007/2008 година по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Карпош
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Крива Паланка 1
Крива Паланка 2
Крушево
Неготино
Радовиш
Струга
Тетово
Валандово
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu