ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 03.10.2011 во 09:56

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 28.06.2011 до 16.09.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка по регистрирано презимено пчелно семејство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Чаир
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Карпош
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Куманово
Македонски Брод
Неготино
Прилеп
Ресен
Штип
Струга
Свети Николе
Тетово
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu