ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 06.10.2011 во 11:11

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 01.07.2011 – 20.09.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка набавка на приплодни грла свињи (назимки и нерези) по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Валандово
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu