ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 01.11.2011 во 11:47

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 13.07.2011 - 26.09.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка за за намалување на залихи на вино и поддршка за откуп на грозје година по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Свети Николе


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu