ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 04.11.2011 во 10:39

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 04.08.2011 - 18.10.2011 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка за за намалување на залихи на вино и поддршка за откуп на грозје година по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Штип


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu