ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 01.03.2012 во 13:36

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој 14.02.2012 година исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за Директни плаќања по површина на постоечки лозови насади по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Чаир
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Карпош
Кавадарци
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Крушево
Куманово
Неготино
Охрид
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Штип
Струга
Струмица
Свети Николе
Тетово
Велес
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu